Pimeää...

Runoilija Tinozku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tiedän, että sinun on paha olla...itke tiedän se helpottaa..älä anna pimeyden laskeutua päällesi..etsi väriä elämääsi..luota toisiin ihmisiin..sinun ei tarvitse olla vahva...olemme samaa lihaa ja verta olet minulle rakas tiedäthän sen... usko minuun, vielä jonain päivänä kaikki näyttää paremmalta..nyt se tuntuu vaikealta uskoa...mutta niin se vaan on... anna ihmisten jotka sinusta välittävät auttaa sinua, tukea sinua kun sinulla on vaikeaa, kuunnella ilosi ja surusi...olet monille tärkeä, olet kaunis ja sinulla on monia taitoja...nyt olet turvassa pahalta maailmalta ja itseltäsi...se antaa minulle rauhan... päivä kerrallaan parempaan huomiseen uskoen..!.
.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot