iloa elämästä..

Runoilija Tinozku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänä viimeisenä päivänä, tunnet ehkä maan murenevan jalkojesi alta. Tunnet tuulen riepottelevan sinua, koska et tiedä mihin olet matkalla. Kurkista silti tulevaisuuteen kuin pieni kettu kolostaan. Voit olla varma ettet ole yksin, etkä tule koskaan olemaankaan yksin. Autamme ajatuksissamme sinua voimaan hyvin ja tuntemaan olosi turvalliseksi, elämän muutosten keskellä. Älä jaa miettimään pelkojasi ja epävarmuuttasi uusien asioiden suhteen. Mieti sen sijaan toiveitasi sekä unelmiasi, ajattele mitä mahdollisuuksien ovia sinulle aukenee uuden alun myötä. Uskalla siis olla juuri sellainen, kun olet, ota ilo irti elämästä, nauti ja hymyile. Olet silloin jo askeleen lähempänä tasapainoista elämää. Enkelit olkoot kanssasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot