Elämä...

Runoilija Tinozku

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pelko huomisesta, miten jaksan taas yhden päivän? suurempi pelko ylihuomisesta pitäisi jaksaa kaksi päivää! Ruumis riekalaina, toivo sirpaleina.Kuin lattialle hajonnut juomalasi.Koko ajan tolkutan itselleni....kokoa itsesi jatka elämää..paha jatkaa kun tuntuu siltä, että "elämäni" jätti minut, koska en kumminkaan uskaltanut olla oma itseni...vaan pakenin kovan ja pahan ulkokuoren taakse!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sinne on niin helppo paeta, aivan liian helppoa :( Loistava!

 

Käyttäjän kaikki runot