saat minut tuntemaan

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

saanko sanoa
sinua vain rakastan
kuolisin puolestasi
antaisin kaikkeni
ottaisit sen vastaan

voisin junan eteen hypätä
puolestasi luodin ottaa
ja kaiken sisöisen kipusi kantaa
jos vain kerran voisit
sanoa rakastan sinua

minä olen heikko hauras
puolikas ihminen
täydennät minusta kokonaisen
saan valoni päiviin pimeisiin
missä olet ollut
miksei aikaisemmin tavattu

rakkaus satuttaa
kiduttaa ja kuolettaa
mutta vierelläsi huomaan auringon
silmistäsi luen rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot