Nimetön

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

Mitä nyt tekisin
en ole kukaan
en ole missään
kartalta et löydä
et edes palasta,
voi jäljittää

vaikka haluaisin,
vaikken
olen aina vankisi
kovasti olet kahlinnut
minut häkkiin sulkenut.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot