osaanko enää

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

sanoit mitä sanoit
en osaa uskoa
en tiedä mikä on totta
mikä valetta

missä menee raja
sinussa vai minussa
me olimme ennen
olimme jotain suurta
nyt vain kriisi

tule mukaani
katso haavojamme
revit minut auki
ja minä sinut
poljen ja kidutan

rakastan sinua
mutten aina jaksa
pitäisikö, vai ei
mihin olet kadonnut

mihin hymysi on padottu
miksen sitä enää näe
ennen osasit rakastaa
nyt en enää tiedä

mitä meille on tapahtunut
kertoisitko minulle
jos enää ole se oikea
sanoit niin
pitäisikö uskoa
uskoa meihin

muut sanovat teihin
ollaanko me vai te
en enää osaa erottaa
olen rikki
sinä pahemmin

pystymmekö tähän
vai kuolemmeko toisiimme?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot