ero.

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

Vielä äskettäin olit tässä
nyt olen vain minä
enkä ole enää ymmärtämässä

lähdit vaan
jäin yksin
vaikken olekkaan

eilen tunsin lämpösi
lempeät kätesi,
ympärilläni

enää kukaan ei minua pitele
koskaan kukaan,
ei minua rakastele

halusin vain kaikkea hyvää
osannut en
nyt tunnen vain menetystä syvää

olisitpa vielä tässä
kanssani kaikessa
elämää jakamassa

olenko koskaan enää sama
uuvuinko pelastukseesi
tuliko minusta yhtä paha

tule takaisin rakkaani
kaipaan sinua
en nyt mutta ikuisesti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot