laula minut luoksesi

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

kuljen painajaisessani
usvassa josta ei voi herätä

tarvitsen sinut tänne
jotta heräisin elämään

kerro kun sydämeni sammuu
laula se pysähdyksiin

herätä minut kuolleista
tule auttamaan

sinä et täällä enää kulje
vain muistosi kuuntelee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis hyvä runo!

Todella kaunis ja koskettava runo

 

Käyttäjän kaikki runot