kuoleman ikuisuus

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

Kun sinä nukuit pois
kuoli puolet minusta
mistään en nyt valoa löydä
sillä sinä olit lyhtyni

pienten kuuluisi leikkiä
nauraa ja tanssia
mutta sinä makaat hiljaa
hautasi rauhassa

minä vailla ymmärrystä
kuljen vielä polkuja elämän
vaikka toivon tämän loppuvan
jotta sinut saisin taas tavata

hellästi halata
suukottaa ja paijata

sydämeni on jäässä
ja tuska silmitön
kun sinä olet poissa
kaikki turhaa on

voi pikkusiskoni
miksi jätit minut niin yksin
rakas lintuni
mikset enää lennä luokseni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rehellisyys ja tunne kyllä välittyy tässä loistavasti. Huomaa, että kirjaimet tulee itsestään suoraan sydämestä oikeaan järjestykseen. Jaksamista!

 

Käyttäjän kaikki runot