Aika

Runoilija Mayumi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Joskus täydellinen tekemättömyys riittää hyvin yhdelle päivälle"
 

Aika kulkee
mina olen pysahtynyt

mina olen muuttunut
vaikken sita itse halunnut
olen hitaasti kasvanut
kovasti kuoreni kovennut

mina en osaa itkea
en tunne mitaan

koska vaikka haluaisin
en koskaan pysty unohtamaan
naurusi kuin laulu
kosketuksesi hento

tuska jahtaa minua
se tukehduttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja synkeä runo samalla. Hieman kirjoitusvirheitä tuossa mutta ne eivät runon keskeistä sanomaa kuitenkaan huononna <:

 

Käyttäjän kaikki runot