tästä ikuisuuteen

Runoilija leylam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin sormus,
rakkaus vaihtaa omistajaa
Niin kuin tuuli,
rakkaus pois myrskypilvet ajaa
 

annat mulle hymyn huulille,
lemmen sisälleni

voisinpa vaan katsoa sun kauniita kasvoja,
pitää kädestä ja kutitella poskia

aion kulkea kannsasi maailmanloppuun,
vielä sen jälkeenkin levätä vierelläsi uuteen alkuun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot