anteeksi

Runoilija leylam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin sormus,
rakkaus vaihtaa omistajaa
Niin kuin tuuli,
rakkaus pois myrskypilvet ajaa
 

Tiedän että et sitä ansaitse,
ethän sinä sitä edes pyydä.

Mutta annan silti.

Ehkä se on itserakkautta,
näin saan sieluuni rauhan.

Mutta mitä sen väliä,
nyt voimme jatkaa elämäämme.

Tai ainakin minä voin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot