tallennan muistot

Runoilija leylam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin sormus,
rakkaus vaihtaa omistajaa
Niin kuin tuuli,
rakkaus pois myrskypilvet ajaa
 

roikun hetkissä kiinni
en anna niiden mennä

tallennan sinut siinä ja tuolla
tämä hetki on oleva ikuinen

kapua syliini
ollaan tässä ihan hetki

en päästä sinua vielä
ja tiedän
ettet lähtisikään

Selite: 
koira on niin hirveän rakas
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot