ahdistus

Runoilija leylam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin sormus,
rakkaus vaihtaa omistajaa
Niin kuin tuuli,
rakkaus pois myrskypilvet ajaa
 

kettinki kuristaa
neulat puhkoo
puukko viiltää

happi loppuu
keuhkot ei täyty

puristaa

sano se!

että voin taas hengittää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot