Maailmankaikkeus

Runoilija leylam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin sormus,
rakkaus vaihtaa omistajaa
Niin kuin tuuli,
rakkaus pois myrskypilvet ajaa
 

Olet minulle Kuu taivaalla,
tähdet sen ympärillä

Olet minulle avaruus,
Aurinko ja pilvet

Sitä sinä olet
Maailmankaikkeus

En minä mustaan aukkoon katoa,
enkä sinua päästä sinne putoamaan

Anna minulle kätesi,
pidän sinut Maan pinnalla kanssani

Kunnes ajan myötä
olemme osa sen kuorta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot