luonto

Runoilija leylam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Niin kuin sormus,
rakkaus vaihtaa omistajaa
Niin kuin tuuli,
rakkaus pois myrskypilvet ajaa
 

Kova, kylmä, pimeä, kostea
Olet yksin
Pahuus on kaikkialla

Sellainen maailma on

Missä ovat ne valonpisarat,
miksi ne ovat piilossa

Etsin etsin..

Koivun lehdissä
Metsän marjoissa
Aamukasteessa
Metsän eläimissä

Siellä ne ovat!

Maailmassa on paljonkin onnea
ihminen on vain onnistunut ne piilottamaan liian hyvin

Onneksi löysin,
nyt voin taas jaktaa matkaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot