Eksynyt

Runoilija sazze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.11.2022 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1974

 

Olen rakastunut
niin rakastunut
etten voi uskoa sinua todeksi
Pelkään nukahtaa
etten herää kylmään aamuun
aikaan ennen sinua

Olen rakastunut
niin rakastunut
että kaikkialle koskee
jos olen hetken ilman sinua
Kuitenkin hetki kanssasi
ei riitä minua täydentämään

olen eksyksissä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo! ;)

Tässä runominä on ajautunut arkana vaaralliselle, joskin usean haluamalle ja etsimälle, rakkauden alueelle.
Tuo ihanasti kiduttava alue olisi valloitettava rohkeasti ja tartuttava siihen lyhyeen hetkeen ja otettava siitä kaikki irti. Unohdettava ujous ja arkuus, niin vastarakkauden tunne toisi tarvittavaa luottamusta ja tyydytystä lisää.

Antaisi tyyntä voimaa runominälle, kestää hetken poissaoloja.
Jälleetapaamisessa hetki olisi entistään täydentävämpi.

Olipas upea ja ajatuksia antava runo.
Tämä on hyvä.

Noinkin joskus voi olla...hyvä runo

Huoh... Tää on kaunista :-)

hienoa kuvailua pidin paljon

Kyllä se mahtavasti onnea lykkää, kun ittestä tykkää.

Upea.
 

Käyttäjän kaikki runot