Hetki

Runoilija sazze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.11.2022 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1974

 

Hetken haluan hiljentyä
syliisi käpertyä
Koskettaa rintaasi
tuntea vartalosi
Olla vaan
onnelinen
sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hetki aitoa oikeaa rakkautta ja siinä on silloin kaikki.

Herkkää kaunista ilmaisua tämä runo.

Rakkaimman syli on lämpöinen myös keskellä ahdistuksien.

Kaunis runo.

Rakkautta, onpa yksinkertaisen ihana. Voi kun saisi tuollaista taas kokea..

Kaunis runo

Kaunis hetki runossasi :)

Oijoi! Juurikin noin!!!

 

Käyttäjän kaikki runot