Sekatavarakauppa

Runoilija sazze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.11.2022 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1974

 

En voi käsittää tätä tunteiden vuoristorataa
ja tätä kipua.
mistä se kumpuaa
mikä siihen auttaa
Sinun kosketus hoitaa hetken
tätä arpista ihoa
Kiihkeät suudelmat sumentavat ajatukset
kuin viini
jota juon liikaa
liian usein
Kun olet sisälläni
tajuan haluavani kuolla
juuri näin
Silloin en halua puhua rakkaudesta
vaikka välität
kyllä
rakastaminen on vierasta
jopa minulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rikkinäistä, mutta kaunista.
oih.

hienoa kerrontaa pidin paljon

Niin selkeää ja puhdasta selko tunnetta kantaa runosi ajatus. Pidin!!!

Mieli on kuin sekatavarakauppa. Runo on tunteita herättävä.

Hyvä runo, tuollaistahan se joskus on

Hienoa tekstiä!
Tykkäsin!
* Kiitos sinulle.

Ei tunteita ilman tuskaa! Kaunis helpotus hetkeksi.

Rosoisenkaunis runo.

Osuvasti kirjoitettu, minähän pidin paljon.

vahva runo

Tunteiden paloa, laidasta laitaan.
Aivan mahtava runo!

Riipaiseva.
 

Käyttäjän kaikki runot