Isä

Runoilija sazze

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.6.2005
Viimeksi paikalla: 7.11.2022 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
30.10.1974

 
Sinä et tunne minua
mutta minä tunnen sinut
Isä
Lapsena pelkäsin sinua
mutta en enää 
Isä
Tunnen vain surua siitä
että olen elänyt
ilman isää
Isä
Et suojellut minua
särjit vain lisää
Isä
sua rakastin
olen tyttäresi
mutta en ole enää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, sydäntä riipaisevaa kerrontaa. Kaikilla ei ole asiat hyvin. 
Koskettava ja pysäyttävä runokirje läheiselle, joka on kuitenkin etäinen.
 

Käyttäjän kaikki runot