-

Runoilija nadia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2005
Viimeksi paikalla: 1.2.2021 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

[olematonta olemassaoloa tämä elämä, ihmisenä olemisen tuskaa.] Mutta minähän nauran! Kyllä minä voin näytellä ihmistä ja näyttää hymyilevät kasvoni (mikä tekee minusta ihmisen? en tiedä.)
ANNA MINUN OLLA OLEMASSA!
 
 

minä vaihtamassa paikkaa
täältä pois hetkeksi

voisitko hetken aikaa
leikkiä rakastavasi

niin minä saisin hetken aikaa
olla rauhassa

voisin kuvitella palaavani kotiin
jonkun luo
että edes joku minua odottaisi
toivottaisi tervetulleeksi

eikä tarvitsisi yksin palattuani
pelätä pimeää

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot