valmis

Runoilija nadia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.6.2005
Viimeksi paikalla: 1.2.2021 9:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

[olematonta olemassaoloa tämä elämä, ihmisenä olemisen tuskaa.] Mutta minähän nauran! Kyllä minä voin näytellä ihmistä ja näyttää hymyilevät kasvoni (mikä tekee minusta ihmisen? en tiedä.)
ANNA MINUN OLLA OLEMASSA!
 
 

Minun silmäni
minä näen jonnekin niin syvälle
että sinua pelottaa

Syvyyden hehku minussa
ja sinä sanot että minä en ole valmis
Perkele
jos en nyt niin koska sitten
huudan
minähän olen jo menossa

Olen oppinut luottamaan
ja tiedän, mitä tiedän
Olen nähnyt paljon ja tuntenut enemmän
ei sitä kipua voi hallita
se pitää tuntea

Minä olen valmis
olen valmis maailmaan
ja lähden hymyillen
Minähän nauran, Luoja kuinka nauran.

Minusta ei tule sinua tekemälläkään
enkä tahtoisikaan
en milloinkaan
en koskaan.

Sinua pelottaa liikaa
mutta usko kun sanon
että minä olen valmis

eikä minusta tule valmiimpaa.

Olen valmis lähtemään.

Selite: 
Perkele. Jos on kerran ollut sairas niin eikö enää koskaan ole tarpeeksi terve?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot