Proteesit

Runoilija HeviAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No mä oon tämmönen pirteä tyttö aika utelias ja kokeilun haluinen:D lisätkää vaan meseen jos haluatte.
 

Sanoit että ne vain sahattiin
pois.

Ettet muista siitä mitään,
enää.

Sanoit ettei sinuun sattunut
yhtään.

Sinut oli nukuttettu
uneen.

Kesäisin rannalla et tunne
kun varpaasi kastuvat.

Hiekalla näkyy vain
proteesit.

Miksi sun piti juosta niin kovaa
suoraan rekan alle.

Miksi et voinut mennä hitaampaa..

Mutta sinä olet vielä sinä..
sinulla ei vain ole jalkoja.

Selite: 
Ystäväni. . . Hyvää syntymäpäivää olet vieläkin rakas<3 vaikkei sulla jalkoja olekkaan<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot