Huone.

Runoilija HeviAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No mä oon tämmönen pirteä tyttö aika utelias ja kokeilun haluinen:D lisätkää vaan meseen jos haluatte.
 

Huuto kaikuu harmailla seinillä.
Kukaan ei kuule sitä.
Se kaikuu vain sisällä.
Huoneessa.

Revin seinää itkien.
Auttakaa jumalauta.
veri valuu pitkin seinää.
Tyhjässä huoneessa.

Miten voit sulkee mut tähän huoneeseen.
Ja unohtaa kauniit hetket.
Sä kadotit sydämes.
Tähän huoneeseen.

Selite: 
:/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot