Se jätkä.

Runoilija HeviAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No mä oon tämmönen pirteä tyttö aika utelias ja kokeilun haluinen:D lisätkää vaan meseen jos haluatte.
 

Luulette tuntevanne mut.
Mutta mun pinnan alla kuohuu.
Joka hetki mun sydämeen koskee.
Ja syy on mun oma.

Silloin vuos sitten tutustuin jätkään.
Se jätkä ties et on mulle enemmän ku frendi.
Se jätkä oli mun ihastus.

Vähän aikaa sitten tajusin
että välitän siitä yhä.
Ja ihan liikaa.

Sillä on toinen tyttöfrendi.
Oli käyny kotonaki näytillä.
Niiden porukat tykkäs.

Ja muhun sattu.
Mä en osannu pitää susta kiinni.
En tarpeeksi tiukasti.

Unohdit mut.
Ja mä välitän susta vielä
Aina välitin.

JUMALAUTA MÄ RAKASTIN JA RAKASTAN AINA!

Selite: 
Luulin etten rakastas sitä enää.. mut tajusin et se on mulle aina tosi rakas.
Kategoria: 
 

Kommentit

hhmm tässä oli jtn hauskaa, ehkä puhekieli runoissa aina kiehtoo :> Hyvä tämä on ei siinä mitään <3

 

Käyttäjän kaikki runot