Nauru.

Runoilija HeviAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No mä oon tämmönen pirteä tyttö aika utelias ja kokeilun haluinen:D lisätkää vaan meseen jos haluatte.
 

Sä hymyilet.
Tiedän että pian alkaisit nauramaan.
Sä oot niin kaunis kun hymyilet
ja todella kaunis kun naurat.

Oot kaunis tyttö.
Mun paraskaveri.
Ja jaksat aina nauraa mun jutuille.

Selite: 
Soot Rakas<3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana<33

 

Käyttäjän kaikki runot