Kuolit.

Runoilija HeviAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No mä oon tämmönen pirteä tyttö aika utelias ja kokeilun haluinen:D lisätkää vaan meseen jos haluatte.
 

Hukutan kasvoni kämmeniini.
Kadotin tieni.
En tiedä minne suuntaan kääntyä.

Revin hiuksiani ja huudan.
Minne mennä.
Kukaan ei ole kertomassa minne mennä.

Vedän veitsellä ranteisiin syvät haavat.
Veri kastelee lattian.
Raavin kynsilläni seinää.

Ei sun pitäny lähtee.
Sanoit että neuvot mulle tien.
Sanoit ettei kuolla koskaan.

Kaikki tuntuu yhdentekevältä.
Minuutit tuntuvat tunneilta.
Tunnit päiviltä.

Heitän maljakon seinään.
Hakkaan nyrkeillä peiliä.
Sun ei pitäny kuolla!

Selite: 
En saa sua enää ikinä takaisin. Oisin eläny edes päivän pidempään.
Kategoria: 
 

Kommentit

tuli paha olla. :/ runosta hohkaa menetys. maistuu pahalta suussa. tunnistin tunnetilan.

 

Käyttäjän kaikki runot