Yö.

Runoilija HeviAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No mä oon tämmönen pirteä tyttö aika utelias ja kokeilun haluinen:D lisätkää vaan meseen jos haluatte.
 

Yöllä on lähes hiljaista.
Isän kuorsaus kuuluu seinän läpi.
Kävelen kevyin askelin
kohti ikkunaa.

Taivaalla näen tähteni.
Minun oman kauniin tähden.
Istun lattialle ja tuijotan.
Taivasta.

Lattia on hieman viileä.
Silti minun on todella lämmin.
Uskon taas elämään.
Meihin.

Selite: 
Katsoo miten tarina sitten loppuu..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot