KaukoSuhde.

Runoilija HeviAngel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

No mä oon tämmönen pirteä tyttö aika utelias ja kokeilun haluinen:D lisätkää vaan meseen jos haluatte.
 

En uskonut että ikinä itkisin pelosta.
Siitä pelosta että unohdat mut.
Sanot että ajattelet mua koko ajan.
En tiedä mitä uskoa.

Päätin ettei tässä käy niinkuin ennen.
Että mut jätetään yksin.
Sanot ettet leiki tunteilla.
Miten mun on silti vaikea uskoa.

Ei me yhdessä olla.
On niin pitkä välimatka.
Joskus itken kun en tiedä mitä tehdä.

En tahdo että mut unohdetaan, taas.
En tiedä kestäisinkö sitä enää.
Miksi ihastun aina niihin jotka ovat niin kaukana.
Kaukana minusta.

Voisimpa jutella sun kanssa kasvotusten.
Saada tietää mitä sä todella tarkoitat.
Ja tunnetko samoin.

Selite: 
Mä en todellakaan tiedä mitä mun pitäis tehdä. Katsoo ku se joskus unohtaa mut. vai unohtaa ite :1 Paha olla ja kaikki ottaa päähän. Mut ette te tuu ikinä tajuamaan mikä meitä yhdistää.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot