Yritys. Hyvästit.

Runoilija dumle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sinun enkelisi kunnes aika meidät unohtaa. <3
 

Minun täytyy

täytyy unohtaa.

On pakko, aivan pakko,
unohtaa.

sinut.

Sattuu sydämeen
niin mielettömästi, pakko.
En ole eläissäni rakastanu näin paljon,
pakko.

unohtaa.

Jospa voisin joskus jatkaa omaa
elämääni.

Rakastan sinua.

On pakko unohtaa.

Sinut.

vaikeaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava.

Luopuminen on vaikeaa, kokemuksesta tiedän. Unohtaa ei kai voi koskaan.

Unohtaa haluaisin itsekin, kaikki olisi helpompaa. Luopuminen on vaikeaa, varsinkin kun rakastaa.

Lisätään että pidän tästä runosta kovasti. :)

unohtaminen on vaikeaa ja se sattuu!

koskettava hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot