Anteeksi, kai..

Runoilija dumle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sinun enkelisi kunnes aika meidät unohtaa. <3
 

luulin, musta tulee samanlainen kuin muistakin,
kuhan kasvan isoksi, vahvasi. olen vanhempi.
vitut.
Osasin kyllä lähes täydellisesti kusettaa
läheisiä,.

melkein itseenikin, meni
täydestä.
Ei en minä ole sellainen.

Anteeksi, kai kaikille.

kaikille jotka niin luuli.

anteeksi kai

myös itselle

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot