pimeys

Runoilija dumle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sinun enkelisi kunnes aika meidät unohtaa. <3
 

sinä olet minun,
katso seinän taakse.

Minun seinäni takana,
ei ole mitään.

Sinä olet minun,
sydämeni särkenyt.

Siksi sielä on vain pimeys.

ei muuta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot