paremmin

Runoilija dumle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sinun enkelisi kunnes aika meidät unohtaa. <3
 

Minä, en ole kirjoittanut
sataan vuoteen.

Ja sen huomaa.

Laadusta.

En enää saasanoja paperille. Ihmis reppanat
painostavat minua.

ja onnistuvat siinä.

en onnistu missään-

saamaan edes sanoja paperille.

ne tietävät kaiken paremmin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot