Hey you rock boy

Runoilija dumle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sinun enkelisi kunnes aika meidät unohtaa. <3
 

Hei! sinä rock boy,

Hei! olet sydämmessäni
hei en unohda sinua.

Soit minussa,
sydämessäni soit.

Hei! sinä hento
rokki poika.

Hei! kaipaan sinua
tänään ja huomiseen.

Huomenna taas päivään
seuraavaan.

Hei !taas yöllä ja seuraavana
päivänä.

Hei !olet mielessäni

Ja tänä yönä, hei olet mielessäni..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot