Lupaan

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Lupaan viedä sinut vihille
kunhan pysyt aina nuorena
ja säilytät tuon kiinteän vartalosi
Vaihdan sinut uuteen jos et enää miellytä minua.

Lupaan rakastaa sinua aina
kunhan muistat taistella paikastasi Auringossa
ja voittaa rakkauteni puolellesi.

Selite: 
2012
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot