Mitä minä olen sinulle?

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Heräsin tänään yksin
kuten monesti ennenkin siitä lähtien kun tapasimme
Ehkäpä vain sillä mitä käytännössä tapahtuu on väliä.

Mitä minä olen sinulle?
Olenko se kenen kanssa pidät hauskaa
kunnes joku toinen korvaa minut?
Minä olen kasvoton, hiljainen salaisuus
Kun astelen päälläsi tiedän että minä en ole se joka pitelee naruja käsissään.

Näet minusta vain sen mitä haluatkin nähdä
kuulet vain sen mitä tarvitset.
Sanasi kumisevatkin tyhjyyttään,
lupauksesi peittelevät tarkoituksiasi, loputtomia harhautuksia
Eikä mikään tunnu riittävän sinulle.

Minä en halua olla yksi niistä
kenen yli olet kävellyt,

Minä en ole kuten sinä.

Selite: 
marras2012
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot