Yhtenä näistä aamuista

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Sinulle on annettu siivet
muttei opetettu kuinka lentää.
Olet viimein yksin ja joudut opettelemaan kaiken itse.
Jonain päivänä vielä annat tuulen nostaa sinut taivaalle.

Muut esittävät osaavansa
vaikka eivät ole koskaan edes nousseet lentoon.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot