Viestejä

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Luin lähettämiäsi viestejä
satoja ja satoja
kuukausien aikana, vuosienkin takaa..

Arkisia asioita,
himoa, epätoivoa
yksinäisyyden tuskaa

Pala nousee kurkkuuni
näenkö nyt kokonaiskuvan viimein
pimennät minun maailmaani ikuisilla vaatimuksillasi.
Ihmettelen vieläkin millainen ihminen oikein olen
kun siedän itseäni kohdeltavan näin?

Selite: 
10 12 2012
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot