Pinokkio

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Unenomainen hehku ympärillä
haikeasti aika kulkee
Sinä sanot minulle
että olen kaunis
pitelet minua hiljaa.

Olen salaisuutesi
pienessä rasiassa

Kuin nukke lasin takana
piilossa maailman katseilta,
enkä saa rikkoa sinun unelmaasi.
Kai minä olen onnellinen?

Näet minut yhtenä niistä söpöistä pojista
joita maailma on täynnä
yhdet kasvot meressä
joka uusiutuu ikuisesti
mutta minä en halua olla
vain yksi pojista.

Riisun vaatteeni edessäsi
tällä kertaa en enää kahlitse itseäni hiljaisuuteen
Haluan että katsot minuun.
En voi olla nukke ikuisesti,
näetkö sinä minut todella?

Selite: 
14-15.10 2012
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot