Lumimarjalle

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Vasta kun sinä olit lähtenyt pois

Minä näin tämän maailman
loputtoman harmauden.

Suuren valtameren rannalla
Makasin ikuisessa Auringon loisteessa
Olen etsinyt sinua
meidän yhteyttämme

meri huutoo minut mukaansa
kuin hiekan,
Vähitellen

Enkä enää kuule ystävieni kutsuhuutoja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot