Tanssiin

Runoilija Aron-Ra

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Aforismeja ja otoksia elämästäni
 

Minä täytyy lähteä
Kerron sen sinulle joka päivä
Kiusaan sinua sillä
muttet enää usko minua

En taida itsekään uskoa siihen

Ahdistaa
kylmää
Päivät ovat kaaosta
ihanaa ja katoavaista
inhoan sinua
ja rakastan niin paljon

Tule tänne
mene pois

Tule tanssiin
mene pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Löysin itseni runostasi.
Noin minä(kin) rakastaisin.

Hienoa kerrontaa.
Pidän paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot