Nimetön

Runoilija DeadDarling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä saan tietää susta kaiken. Mutta sä et saa tietää musta mitään.
 

Kaipuun tunteet
en ehtinyt niitä kuolettaa
Väsymyksen merkit
kalmankalpealla ihollani
Anna minun levähtää
Unohtaa kipeät asiat
Jäädä lepäämään
kylmälle marmorilattialle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot