Yesterday's.

Runoilija DeadDarling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä saan tietää susta kaiken. Mutta sä et saa tietää musta mitään.
 

Day after day
beer after beer.
F'ck my life
I won't care.

Twelve am and
I'm drunk again.

F'ck my short memory
caused by alcohol
Insomnia takes
what it deserves.
My way of life is the best
maybe I'm the shamed guest.

Taste of yesterday's beer.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä ja hienosti käytetty sanoja.
eikä (paljon ainakaan) virheitä!

 

Käyttäjän kaikki runot