Pura ahdistuksesi paperille!

Runoilija DeadDarling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä saan tietää susta kaiken. Mutta sä et saa tietää musta mitään.
 

Kuinka järkeviä sanoja satelee
Kuinka järjenvastaisia lauseita
niistä muodostuu
Parempi olet runoudessa kuin rocklyriikassa
Huomenna et edes muista edellisiä kirjoituksiasi
Vuosien päästä hämmästelet
menetettyä verbaalista lahjakkuuttasi
Ei se häviä
se vain täytyy kaivaa sieltä jostain
pimeästä, syvältä
Poikittain

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot