Tiiliseinää.

Runoilija DeadDarling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä saan tietää susta kaiken. Mutta sä et saa tietää musta mitään.
 

En mä halua tietää enempää,
mun tuska sisälläin kasvaa.
Ei uloskäyntiä, ei edes ikkunoita.
Valkoista tiiliseinää, kylmää lattiaa.
Tää on mun koti, tänne mä kuulun.
Ajatusten kaiku, päänsisäinen ääni.
Se nauraa mulle ja tekee musta pilkkaa.
Ehkä mä otan veitsen
ja isken sitä selkään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot