Good enough for you - not.

Runoilija DeadDarling

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mä saan tietää susta kaiken. Mutta sä et saa tietää musta mitään.
 

Hiljaisuus vammauttaa
meidät erottaa
Ei välillämme enää yhteyttä ole
se nuora katkaistu on
jo ajat sitten

Silti uskoteltiin
toisillemme toisteltiin
tulevaisuutta valoisaa
onnea iänkaikkista
Muttei kumarrettu kuin
peilikuvaa omaa
kurjaa, turhaa, rumaa

Maailma hetken
meidän oli
valinnoilla omillamme
se tuhottiin
Omistettiin kaikki
kiellettyä ei ollut mikään

Noidankehään turhauduttiin
vain toisiamme vahingoitettiin
Oltiin nuoria
eikä todellisuudessa
omistettu mitään

Edes toisiamme

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot