sun selässä ei ole silmiä

Runoilija AngelEyedDevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

comeback of insanity.
 

Jos mulla olisi sut
pysähtyisin taas ilmaan kesken pudotuksen
enkä särkyisikään
Pystyisin paljon enempään

Jos voisin ymmärtää mitä teet
voisin kai uskaltaa
Voisin ainakin yrittää

Miten sä viet noin mukanasi?
En mä ole höyhen
sellainen, jonka tuuli jaksaa nostaa

Antaisit edes kätesi tänne nyt
Kun en osaa kävellä liukastumatta
Voisit olla sivuuttamatta

Antaisit mulle jotain
muutakin kuin selkäsi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ja kiitos samoin, tää oli oikeasti kaunis. tykkäsin tosi paljon. jännästi kuvastaa vähän tän hetken tunnelmia..

 

Käyttäjän kaikki runot