ans

Runoilija AngelEyedDevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

comeback of insanity.
 

Positiivinen ja negatiivinen
Tiedäthän
vetää toisiaan puoleensa
Ei tahdo hylkiä

Haluathan sinäkin pysähtyä
Jäätyi tähän hetkeen
Kun rakastan silmiäsi
Kun kosken huuliasi

Ihmeellistä

Niin pieni asia
kuin minä
Ja niin suuri tunne
vetovoima

Ihmeellistä
Miten jännää on vain tulla lähemmäksi
Paistatella valossasi
ja antautua lämmöllesi

Oletpa omituinen

Selite: 
höpsö.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot