kaupungista toiseen

Runoilija AngelEyedDevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

comeback of insanity.
 

Istun vain tässä hiljaa
Kun sade piiskaa ikkunaa
Enkä näe ulos ollenkaan

Mitä menetän kun menen pois
Mitä jätän taakseni
Parannanko näin itseni?

Maisemat muuttuu
kun me ajetaan lujaa poispäin
Vieras tie on nyt kotitie

Ja kun pimenee nään kuvani ikkunasta
Kuvan kalpeasta tyhjäsilmästä
Joka ei tiedä mitä kaipaisi

Lähdinkö kodista jota ei ollutkaan
Olenko jo matkalla parempaan
Näinkö saan itseni elämään?

Ja seuraavana aamuna en tiedä missä olen
Auringonsäteet paistaa vieraasta kulmasta
Huoneessa ei tuoksu samalta
Mutta epätoivo ei enää tuijota ikkunasta

Selite: 
uusiin kulmiin totuttelemista.
Kategoria: 
 

Kommentit

Veti hiljaiseksi..kosketti kovasti, en osaa sanoa miten, mutta koskettipa kuitenkin

Veti hiljaiseksi..kosketti kovasti, en osaa sanoa miten, mutta koskettipa kuitenkin

 

Käyttäjän kaikki runot