"sopeudu"

Runoilija AngelEyedDevil

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

comeback of insanity.
 

Olenko tänään nurkkaan ajettu
Vankeudella uhattu
Itseensä suljettu

Sellainen joka on läsnä koska on pakko
Koska tekemällä niinkuin haluaa ei saa mitään
Tekemällä mitä osaa ei tee mitään

Voinko edes hengittää enää
Kun oma ilmani on vierasta
Kun en voi enää kertoa tästä elämästä

Olisin voinut antaa olla ja se olisi ollut loppu
Jos en olisi irrottanut en näkisi nyt
En itseäni en sinua en tätä paikkaa

Ja haluan kyllä kiittää sinua
Kun ajoit minut pois pohjalta
Haromaan sitä outoa ilmatilaa

Olen varma että siitä tulee vielä minun tilani

Selite: 
live with the changes, dear
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot